Osoite Internet nimipalvelimet

Alla listattuna Osoite Internetin nimipalvelimet. Käytettäessäsi nimipalvelimia tulee domain asettaa käyttämään kaikkia kolmea nimipalvelinta. Mikäli olet epävarma kuuluuko domainillesi nimipalvelinpalvelut voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

ns1.livedns.co.uk (217.160.81.244)
ns2.livedns.co.uk (217.160.82.244)
ns3.livedns.co.uk (217.160.83.244)

Verkkotunnuksen siirto

Verkkotunnukset siirretään Välittäjäpalveluun verkkotunnuksen siirtoavaimella (Auth Code, Välittäjän vaihtoavain). Verkkotunnuksen nykyinen ylläpitäjä toimittaa aina tunnuksen siirtoavaimen, jolla uusi ylläpitäjä saa siirron suoritettua.

Verkkotunnuksen siirtoavainta pyytäessä, tulee myös verkkotunnuksen mahdollinen siirtolukitus pyytää poistamaan.

Verkkotunnusta ei ole välttämätöntä siirtää hallintaamme (tämä on kuitenkin suositeltavaa), vaan se voidaan osoittaa palveluihimme nimipalvelimilla, tai muulla erikoisjärjestelyllä (esim, IP-, CNAME -ohjaukset ja sähköpostiliikenne ohjaukset).

Mikäli tarvitsette hallinnassamme olevan verkkotunnuksen siirtoavaimen, voi siitä ilmoittaa asiakaspalveluumme sähköpostitse, tai soittamalla, jolloin siirtoavain toimitetaan asiakastiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Emme veloita verkkotunnusten siirroista lisämaksuja.

Alle 60vrk vanhaa domainia ei ole mahdollista siirtää.

Verkkotunnuksen nimipalvelinten vaihtaminen

Verkkotunnusten nimipalvelimia hallinnoidaan asiakaspalvelumme toimesta.
Ota yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli verkkotunnuksenne nimipalvelimia tulee päivittää.

Verkkotunnuksen voimassaolo

Verkkotunnusten voimassaolo uusitaan aina automaattisesti seuraavalle sopimuskaudelle, palvelusopimuksen ollessa voimassaoleva. Verkkotunnukset uusitaan aina vähintään 12 kuukauden sopimusjaksoille (FI-verkkotunnusten uusiminen 3vuotta, tai 5vuotta, asiakkaan ilmoituksesta).

Verkkotunnuksen voimassaolo päättyy, kun palvelusopimus on irtisanottu, ja maksettu sopimuskausi päättyy.

Verkkotunnuksen vaihtaminen

Verkkotunnuksen vaihtaminen aktiiviseen palveluun ei ole mahdollista. Palvelut ovat verkkotunnuskohtaisia, joten uudelle verkkotunnukselle on aina aktivoitava uusi palvelu.

Verkkotunnuksen irtisanominen

Verkkotunnukset tulee irtisanoa kirjallisesti sopimusehtojen mukaisesti. Verkkotunnuksen siirtäminen ei automaattisesti lopeta palvelusopimusta.
Irtisanomisohjeet toimitetaan tarvittaessa.