Kaikkiin Linux -käyttöjärjestelmän liittymiin toimitetaan SSH -kirjautumistunnukset palvelun liittymätiedoissa.

SSH -tunnuksilla kirjaudutaan SSH-ohjelmaan, josta esim, oikeuksien muuttaminen on mahdollista.

SSH -ohjelma:

Yhteysohjelmaksi suosittelemme PuTTYä. Ohjelma löytyy osoitteesta:

http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/download.html

Ohjelman manuaali löytyy osoitteesta:

http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/docs.html

SSH -kirjautuminen:

Porttina käytetään oletusta 22.

Suosittelemme yhteyden muodostamista vain turvalliseksi kokemassanne ympäristössä.