Kaikissa ongelmatilanteissa voitte olla asiakaspalvelumme yhteydessä, ja antaa lisätietoja ongelmasta. Ongelmien ratkaisuun tarvitsemme liittymän palvelutunnukset, tai vahvistuksen tunnusten päivittämisestä.

Lähtevät sähköpostiviestit joutuvat vastaanottajan roskapostiin.

Lisää verkkotunnukselle SPF tietue Advanced DNS -hallinassa.

SPF – Sender Policy Framework

Moni sähköpostipalvelu pyrkii nykyään tunnistamaan vastaanotetun sähköpostiviestin lähettäjät SPF (sender policy framework) -tietueeseen perustuvalla tarkistuksella. SPF on verkkotunnukselle asetettava tekstimuotoinen (TXT) nimipalvelintietue jolla verkkotunnuksen omistaja voi määritellä miltä palvelimilta sähköpostin lähetys on sallittua.

SPF:ää tukeva postipalvelin voi tehdä tarkistuksen vertaamalla lähettävää postipalvelinta ja verkkotunnukselle määriteltyä SPF -tietuetta. Mikäli lähettävä postipalvelin on eri kuin mitä SPF -tietueessa on merkitty sallituksi käsitellään vastaanotettu viesti joko hylkäämällä se kokonaan tai merkitsemällä se roskapostiksi. Onkin ensisijaisen tärkeää että SPF-tietueeseen määritellään kaikki postipalvelimet mistä sähköpostia on tarkoitus lähettää. Tämä on silti erinomainen tapa lisätä viestien vastaanottajan luottamusta sekä minimoida roskapostitus omalla verkkotunnuksella.

Mikäli käytössäsi on Osoite Internet webhotelli ja käytät viestien lähettämiseen webhotellipalvelinta sekä webmailia, voit lisätä SPF -tietueeksi:

v=spf1 a ip4:213.171.216.0/24 ip4:77.68.64.0/27 mx ~all

Kotisivu -sisältö on siirretty palvelimelle, mutta sivusto ei näy selaimessa

Tarkistakaa että sisältö on ladattu oikeaan hakemistoon (htdocs), ja että oletussivu on nimetty oikein index.php (index.pääte).

Tarkistakaa sivutilasta error.log mahdollisten virheiden osalta.

Mikäli tiedot on ladattu oikein, eikä ongelma ratkea, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.