Pääkäyttäjän www-hallinta toimii osoitteessa: https://www.controlpanel.co.uk
Tarvittaessa voidaan myös käyttää http://hallinta.osoite.fi

Kirjautumistiedot toimitetaan liittymätietojen yhteydessä.

Domainin www-hallinnan käyttöohjeet:

Domaininne hallintatyökalu löydätte klikkaamalla päänäkymästä ”Manage your hosting packages”

Domainin kohdalla klikkaatte ”Web” -painiketta.

FTP
Liittymän FTP -käyttäjiä ja salasanoja hallitaan kohdassa FTP Users. ’Master’ -tunnukset ovat liittymän pääkäyttäjän, ja kohdassa ’Custom’ valinnaiset liittymään sisältyvät lisäkäyttäjät.

FILE MANAGER / Selainpohjainen FTP
https://files.prositehosting.co.uk

SUBDOMAIN / Aliverkkotunnukset
Voitte lisätä liittymäänne sisältyviä aliverkkotunnuksia kohdassa Subdomains. Kun aliverkkotunnuksia lisätään, tulee saman niminen alikansio luoda FTP -tiliin.

DATABASES / Tietokantapalvelin
Voitte lisätä liittymäänne sisältyvän MySQL -tietokannan. Tietokannan pääkäyttäjälle tulee antaa DBO oikeudet. HUOM! Tietokanta aktivoidaan usein liittymän aktivoinnin yhteydessä.

CUSTOM ERROR PAGES
Voitte korvata selaimen virheilmoitukset omilla sivuillasi.

ADVANCED DNS / DNS -Hallinta
Voitte helposti hallita palveluunne liitettyjä DNS -tietoja. Esim, ohjata sähköposti- ja webliikennettä eri kohteisiin. Mikäli ette ole täysin varmoja muutoksista, voitte pyytää tukea asiakaspalvelustamme.

Domainin pääkäyttäjän sähköpostihallinta:

Päävalikko > Hosting & Email > Domainin kohdalla klikkaatte ”Email” -painiketta.

Uuden sähköpostilaatikon luonti (MAIL LITE)

Sijaitsee: Hosting packages > Domainin kohdalla > Email

1. Klikkaa ”Add Mail Lite”-painiketta
  2. Kohtaan ”Email Address” kirjoitetaan sähköpostilaatikon tunnus
  3. Kohtaan “Name” kirjoitetaan käyttäjän nimi
  4. Kohtaan ”Password” kirjoitetaan laatikon salasana
  5. Kohtaan “Confirm Password” kirjoitetaan salasana uudestaan
    Huom.! järjestelmä ei hyväksy heikkoja salasanoja
  6. Klikkaa ”Save”-painiketta
    Valmis!

Uuden sähköpostikäännön valmistus (FORWARDER)

Sijaitsee: Hosting packages > Domainin kohdalla > Email

1. Klikkaa ”Add Forwarder”-painiketta
  2. Kohtaan ”Email Address” kirjoitetaan sähköpostiosoite
  3. Kohtaan “Name” kirjoitetaan käyttäjän nimi
  4. Kohtaan ”Forward Email To” kirjoitetaan vastaanottava sähköpostiosoite
    Valmis!

Mikäli halutaan useampia vastaanottajia tai halutaan tehdä sähköpostilista kirjoitetaan kohtaan ”Forward Email To” useampia vastaanottavia sähköpostiosoitteita.

HUOM! Teidän on jatkuvasti esim. sähköpostiohjelmalla tehtävä varmuuskopioita sähköpostiviesteistänne. Emme korvaa tietojen menetystä.

HUOM! Sähköpostilaatikkoon on kirjauduttava vähintään kerran 6 kuukaudessa.